banner1
banner
banner3

XY Tower

Grup XiangYue

SiChuan XiangYue Power Line Components Co., Ltd. ina saatosna disebut XY Tower) didirikeun taun 2008.

XY Tower mangrupikeun produsen menara jalur transmisi profesional pangageungna di Tiongkok kulon. Perusahaan nyayogikeun sababaraha rupa struktur baja galvanis, khusus dina 500kV sareng handapeun menara garis listrik, struktur gardu, menara komunikasi, struktur karéta listrik, sareng sajabana.

  • ⦁ 20 years' experience in electrical industry.
</br>⦁ With advanced production equipment and information administration system.⦁ 20 years' experience in electrical industry.
</br>⦁ With advanced production equipment and information administration system.

    Produsén Profesional

    Experience Pangalaman 20 taun dina industri listrik. ⦁ Kalayan peralatan produksi canggih sareng sistem administrasi inpormasi.

  • ⦁Quality Management System is certified to ISO 9001:2015, ISO 1461 Or ASTMA123.
</br>⦁ All personnel are required to play a role in quality control management.⦁Quality Management System is certified to ISO 9001:2015, ISO 1461 Or ASTMA123.
</br>⦁ All personnel are required to play a role in quality control management.

    Kontrol Kualitas

    SystemSistem Manajemén Kualitas disahkeun ka ISO 9001: 2015, ISO 1461 Atanapi ASTMA123. ⦁ Sadaya personil diperyogikeun pikeun maénkeun peran dina manajemén kontrol kualitas.

  • ⦁ With an experienced team service for oversea clients
</br>⦁ The average working experience is over 20 years for the management team⦁ With an experienced team service for oversea clients
</br>⦁ The average working experience is over 20 years for the management team

    Tim kami

    ⦁ Kalayan jasa tim anu berpengalaman pikeun klien luar negeri ⦁ Rata-rata pangalaman damel langkung ti 20 taun kanggo tim manajemen

XY TOWER

Warta

Visi

⦁ Ngawangun kisi anu kuat. ⦁ Jantenkeun sambungan dunya. ⦁ Kualitas heula, jujur ​​heula.
  • 202006-05

    Tutuwuhan sareng gedong kantor anyar mimiti diwangun

    Sichuan XiangYue garis kakuatan komponén Cop. (XY Tower) didirikeun taun 2008. Dina usaha sadaya barang, kom ...

  • 202012-03

    Kepala tim kabupaten mariksa pabrik

    XY Tower salaku perusahaan terkemuka di distrik kami, kapala distrik langkung penting pisan sareng meryogikeun ...

  • 201909-11

    Majelis

    Kusabab COVID-19, pelanggan kami henteu tiasa sumping ka pabrik kami pikeun pamariksaan menara. Tanggal 9 Nopémber, sateuacan de ...

XY Tower

Pabrikan propésional

Revenue Panghasilan penjualan S20 juta kalayan kapasitas produksi 30,000 ton ⦁ 10 jalur produksi otomatis sareng 150 pagawé ⦁ Langkung ti 25 taun berpungsi dina industri tenaga listrik ⦁ Layanan tim propésional pikeun langkung pasar

Palanggan Kami

  • hz (1)
  • hz (2)
  • hz (3)
  • hz (4)
  • hz (5)
  • hz (6)
  • hz (7)
  • hz (8)
  • hz (9)
  • hz (10)
  • DIJUAL
    330kV M-type line tower

    330kV M-tipe tower munara

    Infrastruktur XY Tower Jantung tina fasilitas pabrikna nyaéta infrastrukturna. XY Tower ngagaduhan kapasitas dipasang pikeun ngadamel 30.000 ton menara per taun. XY Tower siap nohonan standar kualitas paling ketat di dunya. Tata Letak anu direkayasa kalayan saé, alat produksi mékanisisasi sareng fasilitas panyimpenan anu ageung pikeun baja masihan produk kualitas XY Tower sakumaha sarat anu ketat pelanggan. Pabrik pabrikan di Chengdu parantos didamel dina plot measu ...
  • DIJUAL
    330kV double loop transmission tower

    330kV ganda loop transmisi munara

    Infrastruktur XY Tower Jantung tina fasilitas pabrikna nyaéta infrastrukturna. XY Tower ngagaduhan kapasitas dipasang pikeun ngadamel 30.000 ton menara per taun. XY Tower siap nohonan standar kualitas paling ketat di dunya. Tata Letak anu direkayasa kalayan saé, alat produksi mékanisisasi sareng fasilitas panyimpenan anu ageung pikeun baja masihan produk kualitas XY Tower sakumaha sarat anu ketat pelanggan. Pabrik pabrikan di Chengdu parantos didamel dina plot measu ...
  • DIJUAL
    330kV double loop line tower

    330kV ganda loop loop munara

    Kunaon XY Tower Infrastruktur XY Tower : Jantung tina fasilitas pabrikna nyaéta infrastruktur na. XY Tower ngagaduhan kapasitas dipasang pikeun ngadamel 30.000 ton menara per taun. XY Tower siap nohonan standar kualitas paling ketat di dunya. Tata Letak anu direkayasa kalayan saé, alat produksi mékanisisasi sareng fasilitas panyimpenan anu ageung pikeun baja masihan produk kualitas XY Tower sakumaha sarat anu ketat pelanggan. Pabrik pabrikan di Chengdu parantos didamel ...
  • DIJUAL
    330kV single loop Y-type transmission tower

    330kV tunggal loop Y-tipe menara transmisi

    Infrastruktur XY Tower Jantung tina fasilitas pabrikna nyaéta infrastrukturna. XY Tower ngagaduhan kapasitas dipasang pikeun ngadamel 30.000 ton menara per taun. XY Tower siap nohonan standar kualitas paling ketat di dunya. Tata Letak anu direkayasa kalayan saé, alat produksi mékanisisasi sareng fasilitas panyimpenan anu ageung pikeun baja masihan produk kualitas XY Tower sakumaha sarat anu ketat pelanggan. Pabrik pabrikan di Chengdu parantos didamel dina plot measu ...
  • DIJUAL
    330kV double loop Y-type line tower

    330kV ganda loop Y-tipe menara garis

    Infrastruktur XY Tower Jantung tina fasilitas pabrikna nyaéta infrastrukturna. XY Tower ngagaduhan kapasitas dipasang pikeun ngadamel 30.000 ton menara per taun. XY Tower siap nohonan standar kualitas paling ketat di dunya. Tata Letak anu direkayasa kalayan saé, alat produksi mékanisisasi sareng fasilitas panyimpenan anu ageung pikeun baja masihan produk kualitas XY Tower sakumaha sarat anu ketat pelanggan. Pabrik pabrikan di Chengdu parantos didamel dina plot measu ...
  • DIJUAL
    330kV double loop terminal tower

    330kV munara terminal loop ganda

    Kunaon XY Tower Infrastruktur XY Tower : Jantung tina fasilitas pabrikna nyaéta infrastruktur na. XY Tower ngagaduhan kapasitas dipasang pikeun ngadamel 30.000 ton menara per taun. XY Tower siap nohonan standar kualitas paling ketat di dunya. Tata Letak anu direkayasa kalayan saé, alat produksi mékanisisasi sareng fasilitas panyimpenan anu ageung pikeun baja masihan produk kualitas XY Tower sakumaha sarat anu ketat pelanggan. Pabrik pabrikan di Chengdu parantos didamel ...
  • DIJUAL
    Electric pole

    Tihang listrik

    ● Voltage : 35kV ● Material : Q255B / Q355B / Q420 ● Hot dip galvanizing ● Salaku gambar Menara jalur transmisi ieu didamel sesuai sareng kabutuhan desain ti para nasabah kami sareng dilakukeun pamariksaan kualitas kaku pikeun mastikeun cacat enol sareng fungsina optimal. ● 8000 Sq. Méter Bengkel sareng Cranes. ● Kebon Panyimpenan anu cekap sareng packag ...
  • DIJUAL
    microwave tower/radio broadcasting Tv steel tower

    munara gelombang mikro / radio nyiarkeun menara baja Tv

    Menara gelombang mikro ogé disebut menara komunikasi gelombang mikro. Éta menara beusi ngadukung anténeu parabola. Hal ieu utamina dianggo pikeun sistem éléktronik pikeun pangiriman gelombang mikro sareng panarimaan. Umumna dipasang dina rupa bumi anu cukup luhur. Menara gelombang mikro biasana struktur baja. Menara komunikasi gelombang mikro umumna ngagantung anténeu arah (ngawangun piring) atanapi anteneu omnidirectional (ngawangun rod) anténeu, ogé dikenal salaku menara komunikasi. Gelombang mikro communica ...
  • DIJUAL
    double loop across river tower

    gelung ganda ngalangkungan munara walungan

    Naha XY Tower Towers henteu ngan ukur ditingali salaku produk, tapi ogé salaku jasa. Tina lofting, pabrikan, ngarakit unggal komponén sareng pangiriman produk khusus, XY Tower aya sapanjang ranté nilai. Insinyur ngabantosan pikeun ngirangan biaya proyek pikeun klien kami ngalangkungan desain Menara anu dioptimalkeun sareng ogé mastikeun akurasi fitment struktur supados koréksi situs dileungitkeun. manufaktur calakan loba dilarapkeun dina pepelakan urang. Kontrol inventory throug ...

XY Tower

Produk Kami

Menara garis transmisi
Menara telekomunikasi
Struktur gardu listrik
Asesoris beusi & alat listrik