• bg1

Kaséhatan, Kasalametan & Lingkungan

wer

Kalakuan bisnis anu tanggung jawab sareng pertumbuhan ékonomi anu sustainable janten bagian tina DNA ti saprak XY Tower didakan.

Ayeuna pangwangunan anu berkelanjutan sareng ékonomi mangrupikeun prinsip kami anu mangrupikeun bagian anu teu integral tina misi sareng jasa urang sareng diformalisasi ngalangkungan padamelan sistematis kami. Kami yakin yén kasaimbangan anu pas tiasa sareng kedah dihontal antara pangwangunan ékonomi sareng tujuan lingkungan. Targét sareng tujuan lingkungan diatur pikeun bisnis urang anu dipariksa ku manajemén biasa sareng tindakan pangawasan babarengan sareng panjagaan internal sareng pihak katilu anu mandiri. XY Tower yakin sareng ngamajukeun yén sadaya padamel urang tanggel waler pikeun patuh kana target lingkungan, tujuan sareng sarat manajemén. Kami bakti janten pamimpin manajemén HSE anu tanggung jawab di perusahaan peer.

XY Tower didaptarkeun pikeun konsép yén sadaya kacilakaan tiasa dicegah sareng kami komitmen kana kabijakan nol-kacilakaan. Pikeun ngahontal komitmen ieu sareng ngabina budaya ningkatkeun kontinyu tina tugas kaséhatan sareng lingkungan urang kaamanan, sarat ieu kedah dituturkeun:
Ngajaga diri urang sadar sareng patuh kana sagala Hukum sareng peraturan anu ayeuna sareng pikahareupeun.

Larapkeun standar sareng prosedur anu langkung ketat di perusahaan kami.
Kaséhatan karyawan mangrupikeun perhatian prioritas perusahaan. XY Tower mastikeun kasalametan di tempat damel sareng sadaya padamel kedah di alat pelindung di bengkel, sedengkeun padamel kedah nuturkeun kode produksi kaamanan kalayan ketat.
Ngajaga Lingkungan ku ngajaga tingkat limbah anu dihasilkeun tina sababaraha kagiatan, sareng ngaleutikan konsumsi sumber daya.
Terus-terusan ngaidentipikasi daérah poténsial pikeun paningkatan Sistem Manajemén HSE sareng netepkeun langkah-langkah anu diperlukeun pikeun nerapkeun pamutahiran sapertos kitu.

wer1