• bg1

Kawijakan Panilitian

Panilitian sareng Pangembangan

XY Tower parantos merhatoskeun pisan kana panilitian sareng pamekaran produk sareng lengket salaku prinsip jangka panjang. XY Tower invests taunan dana lumayan tina pendapatanna dina R&D sareng ngagaduhan sertipikat "perusahaan berteknologi tinggi leutik sareng sedeng" anu dikaluarkeun ku pamaréntah lokal. 

Didorong ku kabijakan inovasi sareng paningkatan kualitas, departemén P&P parantos dilengkepan laboratorium modéren anu ngabantosan ngalaksanakeun sababaraha kagiatan R&D.

Departemen R&D damel kana ideu sareng solusi anyar anu kami percanten nambihan nilai pikeun industri ieu sareng anu parantos dilaksanakeun kana seueur produk urang.

Tim R&D urang diwangun ku insinyur senior perusahaan sareng mitra kami sapertos universitas sareng lembaga panilitian. Tim R&D ngayakeun studi anu intensif pikeun ngumpulkeun wawasan ngeunaan industri listrik sareng pamekaran anu lumangsung di lapangan, permukaan logam galvanis, menara transmisi, menara telekomunikasi, struktur gardu sareng asesoris beusi. Data anu dikoléksi tina panilitian kacatet sareng dianalisis sahingga tiasa dianggo pikeun pamekaran produk atanapi ngan ukur pikeun rujukan.

Patén kami ngagaduhan

4a5dfd35167cbb17131cedb07b6dc77
9b33cde63ddfd6dd32998cd55a1d5cf
65c50d80c02e0f378633bcfd3d73fec
86ea5dbbe588fdf72625586a25bf65c
06697ea8bbca3501aa038a67d1c205e
11504f5e4dfdff89c0971a2161d6d2d
7272756f5cf11b847cdcdca04a888cf
21273465414513b98fb35fcc5bb023e
a28d8c941a9dcf391de1461dcde375f
ba0eb52592ab4c691ecccc6c8ea6767
c8bf4f86bfee2e30c629eb810ff7373

Dipatuhkeun kana integritas

UCC invests taunan dana lumayan tina pendapatan na dina program R&D ngembangkeun produk canggih sareng solusi kalapa dina tingkat internasional. Ngaliwatan proyek anu dilaksanakeun, patén-patén internasional anu kadaptar, nawiskeun solusi canggih sareng partisipasi na, sering janten mitra pamimpin.