• bg1

Profil Perusahaan

factory (6)

Grup XiangYue

SiChuan XiangYue Power Line Components Co., Ltd. didirikeun taun 2008.

XY Tower mangrupikeun produsen menara jalur transmisi profesional pangageungna di Tiongkok kulon. Perusahaan nyayogikeun sababaraha rupa struktur baja galvanis, khusus dina 500kV sareng handapeun menara garis listrik, struktur gardu, menara komunikasi, struktur karéta listrik, sareng sajabana.

XY Tower ngalangkungan lega 33,000 méter pasagi sareng gaduh 10 lini produksi otomatis kalayan kapasitas produksi taunan nyaéta 30,000 ton. Manajemén XY Tower gaduh pangalaman anu lega dina industri listrik. Panghasilan perusahaan langkung ti 20 juta dolar, sedengkeun produk perusahaan parantos seueur diterapkeun ku Cina.

XY Tower mangrupikeun pemasok mumpuni pikeun Grid Nasional, Grid Daya Cina Kidul sareng seueur perusahaan listrik anu kasohor.

XY Tower nyayogikeun palayanan ka ratusan klien anu nyebrang nagara. Ayeuna XY Tower ngembangkeun pasar luar negeri kalayan gancang. XY Tower tujuanna pikeun nyayogikeun produk anu kualitas sareng jasa propésional ka klien di panjuru dunya. Mitra kami XY Tower parantos ngaliput Amérika Kidul, Afrika, Asia Tenggara jsb.

XY Tower ngajantenkeun komitmen yén urang bakal salawasna masihan palayanan propésional ka sadaya klien kami. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun.  

Sejarah Corporation

  • 2020

    Pabrik anyar sareng gedong kantor mimiti diwangun, saatos éta, kapasitas produksi maksimal bakal ngaleuwihan 30.000 ton per taun

  • 2019

    Tutuwuhan galvanis dip Hop anyar didamel
    Daérah tutupan galvanis Hop dip langkung ti 12,000 m2

  • 2018

    Ngagaduhan perusahaan anu luar biasa di kota.

  • 2017

    Panghasilan taunan munggaran kalina ngaleuwihan 100.000.000 RMB

  • 2016

    Modal anu kadaptar dumugi 50.000.000RMB, Kami kéngingkeun kontrak munggaran ti pasar luar negeri (Sudan).

  • 2015

    Kaluaran taunan mimiti ngahontal 10.000 ton menara

  • 2012

    Basis produksi énggal diwangun Daérah anu didasarkeun dumasar langkung ti 30,000 m2 sareng langkung ageung tibatan sateuacanna

  • 2008

    Sichuan XiangYue tower Co., Ltd. kapendak fokus kana industri menara waja, diwangun bengkel sareng mimiti ngahasilkeun menara garis listrik

  • 2006

    Perusahaan Perdagangan kéngingkeun kontrak mimiti menara jalur transmisi

  • 2001

    Perusahaan dagang alat-alat listrik Sichuan XiangYue dipendakan Utamana bisnis nyaéta dagang trafo, kabel sareng kabel, hardware garis jsb.

Klién Dalam Negeri

Our Clients (5)
Our Clients (4)
Our Clients (13)
Our Clients (10)
Our Clients (6)
Our Clients (2)
Our Clients (3)
Our Clients (9)
Our Clients (1)
Our Clients (8)
Our Clients (12)
Our Clients (11)
map

Pasar luar negeri