• bg1

Sababaraha Proyék Anyar

YunNan (4)

YunNan-110kV 2020.10

Ngaran proyék : 110 kV transmisi kakuatan sareng proyék transformasi Stasion Tenaga Photovoltaic Pertanian Shabao di Nayong County

Adress : kota BiJie, YunNan
Tanggal: 25-10-2020

c6a0fef9083ac2e25de3df8ba964053

Wewengkon bukit -110kV 2020.09

Konstruksi anyar garis 110kV ti Quxian Xicheng ka Langya, Kawat: JL / G1A-300 / 40-24 / 7 waja inti aluminium kawat terdampar, kawat taneuh: JLB20A-80, OPGW-24B1-80. Total panjang garis nyaéta 29km, munara waja sudut nyaéta 90 basa, beurat Toatl nyaéta 550 ton. Paréntah parantos ditandatanganan dina bulan Séptember 2020 dugi ka pangiriman dina Oktober 2020, sareng siklusna 35 dinten. Éta parantos dioperasikeun normal dina awal Désémber 2020.

3

Area gunung - 220kV 2020.6

Huarun Yuexi Sigan Baozu 84MW Angin Proyék Angin 220kV proyék garis tunggal, Kawat: JL / G1A-300 / 40-24 / 7, Kawat taneuh: OPGW-24B1-80. Total panjang garis nyaéta 19.35KM, Total jumlah menara baja sudut nyaéta 45 sét, Total beuratna 680 ton. Paréntah parantos ditandatanganan dina Méi 2020 pikeun pangiriman dina Juni 2020, sareng waktos produksi na 25 dinten. Éta bakal dilebetkeun kana operasi normal dina mimiti Nopémber 2020.

Hill area  (4)

Kawasan bukit -35kV 2020.5

Pikeun proyek pangwangunan énggal ti Stasion Wumu 110kV dugi ka Longyanjing 35kV di Suining, Sichuan, kawat ngadopsi JL / G1A-300/25 sareng kawat taneuh ngadopsi OPGW-24B1-50. Total panjang garisna 9,5KM, munara waja sudut sareng tiang pipa waja 30 dasar, Total beurat 260 ton. Paréntah parantos ditandatanganan dina bulan April 2020 pikeun pangiriman dina Méi 2020, sareng siklusna 25 dinten. Éta parantos dioperasikeun normal dina bulan Agustus 2020.

20200424094534

Area jangkung 110kV 2020.1

Proyék garis sirkuit anu énggal diwangun di Wangda ~ Bitu 110kV, kota Zuogong, Tibet, konduktor JL / G1A-185 / 35-26 / 7 garis dasar GJ-70, total panjang garisna 126KM. Total jumlah sudut baja munara nyaéta 311 sét, Total beuratna 3150 ton. Butuh 90 dinten saatos paréntah ditandatanganan dina Oktober 2019 dugi ka réngséna pangiriman menara dina Januari 2020, sareng sadaya jalur dioperasikeun dina bulan Agustus 2020.

r7

Daérah umum –220kV 2019.12

Daérah umum: Mongolia, pangwangunan anyar 110k puteran dobel di sisi pangguna tina Mongolia proyék. Kawat : JL / G1A-240/30. Kawat ground: OPGW-24B1-80. Total panjang garisna 11KM, Total kuantitas: sudut baja menara nyaéta 35 sét. Total beurat: 483 ton. Paréntah parantos ditandatanganan dina bulan Séptember 2019, sareng waktos produksi 22 dinten. Éta parantos dilebetkeun kana operasi normal dina awal Maret 2020.