• bg1

2020 Ringkesan damel pertengahan taun & hiking 2020.7

Ringkesan damel Pertengahan taun bakal dilaksanakeun unggal taun. Eusi umum tina kasimpulanana ngeunaan evaluasi & rencana sareng saran. Mangpaat pangbadagna tina kasimpulanana nyaéta perusahaan bakal ngumpulkeun seueur saran ti para karyawan teras nerapkeun.

Rapat anu diayakeun di Gunung Qingcheng anu kawéntar di Chengdu waktos ayeuna. Saatos rapat, kami ngalaman hiking petualangan gurun sareng ngararasakeun waktos anu saé pisan.

brt-1
wet-11

Ngagungkeun 2020 taun énggal Cina 2019.12

Pikeun ngarayakeun taun énggal Cina 2020, urang sadayana ngagaduhan hadiah ti perusahaan, sareng kolega anu luar biasa ogé ngagaduhan hadiah. XY Towers ngahaturkeun nuhun ka unggal pagawé pikeun kerja kerasna sareng ngarepkeun masa depan anu cerah babarengan di 2021.

w-1

Sumbangan 2018.2

Nyaho batur sapagawean kami Changquan Zhang, anu damel di departemen produksi ngagaduhan batal sareng kémoterapi peryogi biaya médis anu tinggi, serikat buruh perusahaan menara XY ngaluarkeun proposal sumbangan amal ka sadaya padamel. Kanggo sababaraha waktos, seueur kolega perusahaan anu ilubiung dina kagiatan cinta ieu. Dugi ka 3 Pébruari 2018, total $ 1.6 sumbangan parantos dikumpulkeun. Sumbangan ieu geuwat dipindahkeun ka Changquan Zhang ti serikat perusahaan kanggo dirawat.