• bg1
  • X.Y. TOWERS | Friendly Basketball Match with COFCO to Celebrate the 100th Anniversary of the Founding of the Party

    XY TOWERS | Pertandingan Baskét anu marahmay sareng COFCO pikeun ngarayakeun ulang taun ka-100 ngadegna Partéy

    Pikeun ngarayakeun ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Cina, Sichuan Xiangyue Power Component Co., Ltd. sareng COFCO Packaging Co., Ltd. ngayakeun pertandingan baskét anu ramah antara jam 4 sonten dugi ka 6 sonten tanggal 28 Juni di awal. , pamaén kadua belah pihak nunjukkeun gelut anu aktip ...
    Maca deui
  • X.Y. TOWERS | Commemorating the 100th Anniversary of the Communist Party of China

    XY TOWERS | Miéling Milangkala 100th Partai Komunis Cina

      Waktos ngalir gancang ti payuneun panon urang. Nginget-nginget tukang, pésta urang parantos ngalangkungan jalan kerja keras salami 100 taun. Unggal urang bangga sareng teu puas kana pésta urang. 100 taun ibarat sakotéap panon. Atosan! Tapi reformasi sareng pembukaan ngahijikeun kahirupan ...
    Maca deui
  • X.Y. TOWERS | Customer Representatives from South Africa Vvisited XY Towers

    XY TOWERS | Perwakilan Pelanggan ti Afrika Kidul Didatangan XY Towers

    Tanggal 26 April 2021, perwakilan palanggan Afrika Kidul ngumbara jauh ti Guangdong nganjang komponén Power Line Xiang Yue Co Ltd. Kusabab wabah éta, palanggan Afrika Kidul henteu tiasa sumping pikeun ngariksa XT Towers sacara pribadi, janten aranjeunna ngatur wakilna di Cina sumping. Saatos ...
    Maca deui
  • X.Y. TOWERS | Annual Work Summary Meeting, Looking Back, Looking Forward

    XY TOWERS | Rapat Ringkesan Karya Tahunan, Pilari Deui, Pilarian Teras

    Dina raraga ngalaksanakeun sumanget Kongrés Nasional CPC 17, sacara sungguh-sungguh nerapkeun sumanget partéy, mingpin kaayaan sacara umum ku pandangan kailmuan dina pangwangunan, taat kana administrasi numutkeun hukum, nguatkeun pangwangunan organisasi, masihan pinuh pikeun t. ..
    Maca deui
  • X.Y. TOWERS | The Factory and Office Buildings Have been Put into New Construction

    XY TOWERS | Pabrik Pabrik sareng Gedong Kantor parantos dilebetkeun kana Konstruksi Anyar

    Sichuan XiangYue garis kakuatan komponén Cop. (XY Tower) didirikeun taun 2008. Dina usaha sadaya barang, perusahaan berkembang gancang pisan. Klién kami seueur ti domestik sareng luar negeri, rébuan menara dikirimkeun ka klien sareng diterapkeun Cina, Sudan sareng seueur anu sanés ...
    Maca deui
  • District chief team inspect factory

    Tim kapala kabupaten mariksa pabrik

    XY Tower salaku perusahaan terkemuka di distrik kami, kapala distrik ngagentoskeun pentingna pisan sareng meryogikeun manajemén produksi ketat & kapasitas produksi & perlindungan lingkungan pabrik. Sacara umum, anjeunna bakal nyandak timnya ka XY Tower kanggo insp ...
    Maca deui
  • Assembly

    Majelis

    Kusabab COVID-19, pelanggan kami henteu tiasa sumping ka pabrik kami pikeun pamariksaan menara. Tanggal 9 Nopémber, sateuacan dikantunkeun, kami ngadamel majelis menara. Masing-masing jenis menara bakal disusun rakitan. unggal kebat bahan bakal dikirim daptar bahan ka palanggan sareng 5% mo ...
    Maca deui
  • The project of ZuoGong County was successfully electrified

    Proyék ZuoGong County hasil listrik

    ZuoGong County kagolong kana Kota ChangDu, Tibét. ZuoGong mangrupikeun salah sahiji daérah paling miskin di seluruh Tiongkok. Tugas utama proyék ieu nyaéta pikeun ngajawab masalah catu daya 9.435 jalma dina 1.715 rumahtangga di 33 désa administrasi di Bitu Township of ZuoGong coun ...
    Maca deui
  • Inspection team of state gird visit company

    Tim inspeksi perusahaan gird nganjang perusahaan

    Grid State ogé klien kami anu paling penting. Unggal taun, perusahaan urang meunang langkung ti 15 juta USD ti Grid Nagara sareng nyandak ampir 80% pendapatan penjualan perusahaan urang. State Grid Corporation of China (State Grid) mangrupikeun perusahaan milik negara (BUMN) didirikeun taun 2002 dina ...
    Maca deui
  • China built world’s first operation on 1,100-kv DC transmission line

    Cina ngawangun operasi munggaran di dunya dina jalur transmisi DC 1,100-kv

    HEFEI - Pagawe Cina nembé réngsé operasi kawat langsung dina jalur transmisi langsung 1.100-kv di kota Lu'an di propinsi Anhui Tiongkok Wétan, anu mangrupikeun kasus anu munggaran di dunya. Operasi sumping saatos d ...
    Maca deui
  • Ngatur sadaya staf pikeun ngalaksanakeun bor seuneu

    Maca deui
  • The product to Myanmar is shipment

    Produk ka Myanmar nyaéta kiriman

    XYTower meunang kontrak ti Myanmar taun ayeuna sareng kami suksés ngirim kiriman dina bulan ieu. ASEAN mangrupikeun salah sahiji mitra anu paling penting di Cina. XY Tower ngahargaan pasar nagara-nagara ASEAN pisan. Dina pandemi, busi ...
    Maca deui