• bg1

Sistem Manajemén Kualitas

1

 XY Tower jangji bakal nganteurkeun jasa propésional ka konsumén urang. Sistem manajemén kualitas mangrupikeun salah sahiji kawijakan inti XY Tower. Dina raraga ngoperasikeun sistem manajemen Kualitas, XY Tower mastikeun sadaya sumber daya sareng latihan anu diperyogikeun disayogikeun sareng sadaya padamel ngagaduhan peran aktip dina ngalaksanakeun Sistem Manajemen Mutu.

Pikeun XY Tower, kualitas mangrupikeun perjalanan sareng sanés tujuan. Kusabab kitu, tujuan kami nyaéta ngajaga klien kami ku ngahasilkeun bahan earthing kualitas, menara transmisi, menara telekomunikasi, struktur gardu sareng asesoris beusi kalayan harga kalapa sareng mastikeun pangiriman anu tepat waktos.

 Janten bagian integral tina prosés manufaktur, kualitas dipastikeun sakumaha standar ISO. Sistem Manajemén Mutu XY Tower parantos disahkeun kana ISO 9001: 2015, ISO14001, ISO451001, ISO1461.

Manajemén XY Tower komitmen pikeun ngoperasikeun unggal aspek bisnis kana standar-standar éta anu nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun sadaya klien. Ieu dirojong ku gaya manajemén anu progresif anu ngadorong budaya kualitas di sadayana perusahaan.

Manajemén anu komitmen pikeun pamutahiran kontinyu tina Quality Management. Ieu pikeun mastikeun yén perusahaan ngoperasikeun épéktip sareng éfisién sareng nyumponan kabutuhan klien kami.

w-2
050328

QA / QC dikokolakeun ku inspektur terlatih anu ngamangpaatkeun alat uji coba modéren pikeun mastikeun standar kualitas pangluhurna sareng finish anu hadé. Jurusan ieu dipimpin ku CEO kami sacara langsung.

Pagawean QA / QC ngajamin yén sadaya bahan baku matuh kana standar ISO atanapi sarat standar anu diperyogikeun ku klien. Kegiatan pangendalian kualitas mimitian ti bahan baku ngalangkungan pabrikan sareng galvanis dugi ka pangiriman akhir. Sareng sadaya kagiatan pamariksaan bakal leres kacatet dina Fabrication Checklist.

QA / QC ngan ukur hiji cara pikeun ngajaga kualitas. Ngadegkeun budaya kualitas sapanjang perusahaan langkung penting. Manajemén yakin yén kualitas produk henteu gumantung kana departemen QA / QC, éta ditangtukeun ku sadaya staf. Maka, sadaya tanaga parantos sadar kana komitmen manajemén pikeun kabijakan ieu khususna sareng kualitas sacara umum sareng didorong nunjukkeun dukungan sorangan kana sistem ku partisipasi aktif anu tetep.