• bg1
  • 3-legs tower

    3-suku munara

    Inpormasi dasar:
    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.
    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 25m 3-legs telecom tower

    25m 3-suku munara telekomunikasi

    3-Legged Angular Tower mangrupikeun menara mandiri anu khusus didesain, diluyukeun sareng dirumuskeun saluyu sareng sarat ti TELCOs.

  • 3-legs tubular tower

    3-suku munara tubular

    Inpormasi dasar:
    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.
    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 4-lges tubular tower double platform

    4-lges munara tubular ganda platform

    Inpormasi dasar:

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 30m 3 legs tubular tower

    30m 3 suku munara tubular

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 30m-3-legs tubular tower installation

    Pamasangan menara tubular 30m-3-suku

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • roof top tower

    hateup luhur hateup

    Kutub anteneu Upami jangkungna langit-langit anténeu henteu langkung ti 6 méter, disarankeun nganggo tihang anteneu hateup. Tiang antena umumna 4-9 méter, biasana 1-3 anténeu tiasa digantungkeun, didamel tina D = 60-89 pipa waja galvanis, kalayan batang kilat leutik anu panjangna 500mm di luhur, sareng tiang tiasa dipasang témbok atanapi mandiri Atanapi garis tarik. Fitur produk tiung komunikasi: bentuk kutub bunder anu biasa dianggo, geulis, saderhana sareng terkoordinasi; Rupa-rupa spésifikasi ...
  • microwave tower/radio broadcasting Tv steel tower

    munara gelombang mikro / radio nyiarkeun menara baja Tv

    Menara gelombang mikro ogé disebut menara komunikasi gelombang mikro. Éta menara beusi ngadukung anténeu parabola. Hal ieu utamina dianggo pikeun sistem éléktronik pikeun pangiriman gelombang mikro sareng panarimaan. Umumna dipasang dina rupa bumi anu cukup luhur. Menara gelombang mikro biasana struktur baja. Menara komunikasi gelombang mikro umumna ngagantung anténeu arah (ngawangun piring) atanapi anteneu omnidirectional (ngawangun rod) anténeu, ogé dikenal salaku menara komunikasi. Gelombang mikro communica ...
  • comprehensive telecom tower

    munara telekomunikasi komprehensif

    Inpormasi dasar:

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • Marine telecom tower

    Menara telekomunikasi laut

    Menara telekomunikasi atanapi menara Wi-Fi, munara radio munara TV biasana struktur baja jangkung dirancang pikeun ngadukung anténeu kanggo siaran sareng télékomunikasi, kalebet televisi. Aya dua jinis pendukung utama: struktur mandiri sareng struktur bodo. Saolah-olah menara jalur transmisi, jinis anu paling populér nyaéta menara waja malaikat. XY Tower nyayogikeun jinis menara telekomunikasi.

    Produk kami nutupan menara atap pikeun menara telekomunikasi tinggi 60m. Sedengkeun pilihan jinis menara telekomunikasi langkung seueur tibatan menara garis. Salaku conto, munara monopole, munara baja tubular, sudut baja tower, tungtung sareng sajabana Kami tiasa nawiskeun solusi total, kalebet gambar sareng produk munara telekomunikasi ka klien kami.   

  • mountaintop telecom tower

    munara telekomunikasi gunung

    Inpormasi dasar:

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • monopole

    monopole

    monopole mangrupikeun menara struktur waja jangkung mandiri sareng pipa waja salaku struktur utama. Éta ngagaduhan penampilan anu saé sareng struktur saderhana. Bagean awak menara buleud atanapi poligonal. Miboga tapak suku leutik sareng kinerja biaya tinggi. Ieu industri komunikasi seueur dianggo; modeling dibagi kana / platform tipe munara tabung tunggal, tipe kurung munara tabung tunggal, menara lanskap jenis tiang lampu, menara lansekap roda dua, menara tangkal bionik, jsb

  • guyed tower

    munara bodo

    Menara Guyed, transmisi kakuatan menara bodo, menara bodo komunikasi. Karakteristik munara bodo: tapak suku leutik, pamilihan situs anu merenah, beurat enteng, transportasi sareng pamasangan anu merenah, sareng periode konstruksi anu pondok.

12 Teras> >> Halaman 1/2