• bg1

Pesen ti CEO

taProduktivitas sareng inovasi reliabiliti mangrupikeun aspek konci lingkungan bisnis global ayeuna. Tujuan perusahaan urang nya éta targétkeun pikeun minuhan tungtutan ieu.

XY Tower Co., Ltd. dipendakan di 2008 nalika éta perusahaan ngamimitian. Dina pingpinan manajemén sareng usaha sadaya padamel, XY Tower ayeuna parantos ngembangkeun pabrik menara propésional sareng salah sahiji perusahaan panggedéna di industri ieu di beulah kulon Cina.

XY Tower nawiskeun "toko mandeg" kanggo dagang bisnis alat-alat listrik, desain menara sareng pabrik menara.

kalayan dukungan manajemén anu ngalaman sareng insinyur propésional, XY Tower nyaéta nyayogikeun produk sareng jasa kalapa ka klien kami. XY Tower ngagaduhan sadayana faktor; téknologi, sistem manajemen, jalma sareng kakuatan kauangan pikeun janten panyadia jasa terkemuka di Cina sareng luar negeri.

VJH

Kami gaduh tim anu propésional sareng dipercaya. Kami rada ngalaman terang kumaha minuhan sarat konsumén. Sareng kami gaduh kayakinan pikeun nyiptakeun solusi anu hadé sareng mastikeun yén solusi kami sapinuhna operasional, épisién fungsional sareng tetep fleksibel sepanjang waktos.

Manajemén kami gaduh rata-rata 30 taun pangalaman damel di industri ieu sareng gumbira ngeunaan kasempetan bisnis anu aya di pasar.

Kuring resep ningali sistem pengelolaan anu déwasa, staf anu sumanget ramah sareng tim propésional pikeun nyumponan kabutuhan bisnis ayeuna sareng pikahareupeun. Ayeuna pikeun Pelanggan anu kami hargana mutuskeun, dugi ka mana XY Tower parantos hasil dina nyumponan atanapi ngalangkungan harepan sareng hadiah urang ku eupan balik anu jujur ​​pikeun ngalayanan aranjeunna langkung saé.

Abdi ku hormat pisan ngaharepkeun yén kalayan palanggan énggal sareng biasa kami, hayu urang ciptakeun masa depan anu langkung saé babarengan!

yourname

Tim Manajemén

AFC9BE66

Chunjian Shu (Pupuhu dewan)

 Mr. Shu mangrupikeun insinyur listrik senior anu gaduh pangalaman 40 taun dina industri listrik. Anjeunna gaduh pangalaman damel 20 taun di jurusan sumberdaya cai sareng kakuatan listrik pamaréntahan propinsi Sichuan teras anjeunna ngamimitian sareng parantos ngatur perusahaan anu suksés pisan dina industri listrik sareng télékomunikasi.

Mr. Shu ngagaduhan karir anu suksés pisan dina sektor pamaréntah sareng ngatur pangembangan bisnis. Anjeunna parantos nunjukkeun kapamimpinan sareng ngagaduhan pikiran anu inovatif pisan dina dirina.

Mr. Shu parantos berperan penting dina ngembangkeun motivasi sareng katerampilan anu luhur

tim profésional. Anjeunna mangrupikeun pamimpin bisnis anu épéktip sareng parantos ngalaksanakeun sababaraha ideu anu inovatif dina ngawangun setup listrik.Mr. Shu mangrupikeun optimis langsung sareng percanten dina kerja keras. Anjeunna bakti pikeun nyiptakeun nilai ka anu nyekel saham sareng masarakat. 

Yong Lee (Manajer Umum)

 Mr. lee, Pascasarjana dina perlakuan permukaan logam ti Hebei University of Science & Technology.

Mr Lee ngamimitian karirna di Biro Prospék Geologi di kidul-kulon Cina di taun 1980an. Teras anjeunna parantos damel di pabrik menara milik pamaréntah anu ngagaduhan 700 padamel salami 20 taun.

Mr Lee gaduh pangalaman anu euyeub pisan pikeun damel sareng organisasi anu béda anu kalebet sektor pamaréntahan, perusahaan milik pamaréntah sareng perusahaan swasta. Anjeunna gaduh catetan lagu anu kabuktosan hasil ngatur firma produksi skala ageung.

abt

Salaku pamimpin, kamampuanna pikeun ngatur tim karep anu saé diluyukeun sareng visi na ngamungkinkeun perusahaan ngahontal posisi anu kapuji di nagara éta.

Mr Lee mangrupikeun ahli dina industri galvanis panas-beulian anu ngagaduhan reputasi di Cina kidul-kulon. Anjeunna ahli dina kaayaan perawatan permukaan menara khusus di zona korosi tinggi. 

Willard Yue Shanjeun (Diréktur bisnis luar negeri)

Mr. Shu ngagaduhan gelar master di manajemén sareng kauangan internasional ti University of Glasgow, Inggris. Anjeunna gaduh sapuluh taun pangalaman kerja progresif dina Modal Modal ventura. Anjeunna ngatur urusan Keuangan perusahaan, Sumber Daya Manusia sareng Bisnis luar negeri. Anjeunna sumanget pisan dina kamajuan perusahaan sareng inovasi téknis.

Anjeunna ogé ngartos sareng téhnik manajemén bisnis modéren sareng gaduh pangalaman anu saé dina disiplin perkiraan biaya, perencanaan proyek, sareng investasi startup hi-tech. Anjeunna ngagaduhan kamampuan anu luar biasa pikeun mingpin hiji tim sareng nganteurkeun jasa ngalangkungan ekspektasi palanggan.

37D

Anjeunna ogé mingpin usaha ngawangun perusahaan di luar negeri perusahaan. Kapamimpinan dinamis sareng sudut pandang global anu lega bakal ngakibatkeun perusahaan ngembangna wawasan saluareun wates domestik.

Kaixiong Guo 

 Kapala insinyur proyek, kalayan 20 taun pangalaman gawé menara waja, ahli anu terkenal khususna dina bidang menara transmisi waja malaikat. Tim insinyur diwangun ku 6 jalma, masing-masing gaduh 5-20 taun pangalaman damel. Sababaraha insinyur ahli dina menara transmisi sareng sababaraha ogé saé dina menara komunikasi. Sadaya insinyur bakal nyobian milari jalan kaluar anu lengkep pikeun tiap proyek kalayan pangalaman hébatna.

 

Kaixiong-Guo

Shaohua Lee

 Manajer produksi, sareng 16 taun pangalaman produksi menara, anu tanggel waler pikeun manajemén produksi menara tina bahan baku dugi ka produk réngsé. Aya 115 urang dina tim produksi sareng 30,000 ton bahan waja bakal dihasilkeun per taun.

 

Shaohua-Lee

Jian Wu 

 Super dip galvanizing supervisor, anu parantos ngiringan industri galvanis salami 25 taun, utamina jawab galvanisasi bahan-bahan waja jinis, ngarah tim 30 jalma, kalayan pangalaman anu euyeub pikeun ngajamin kualitas HDG. 

 

-FL

Jack 

 Kapala insinyur gambar lofting, kalayan 11 taun pangalaman damel lofting. Sakabeh tim aya 5 urang, masing-masing ngan ukur nyéépkeun 3-5 dinten kanggo ngarengsekeun lofting 1 jenis gambar munara.

 

Jack

Xiaosi Huang

 Inspektur bahan, aya 5 jalma dina tim pamariksaan bahan, sadayana ngagaduhan sertipikat "sertipikat kualifikasi pikeun bahan uji coba tanaga", Aranjeunna bakal mastikeun yén tingkat lolos produk langkung ageung tibatan atanapi sami sareng 99,6%, sareng pabrik lulus laju nyaéta 100%.

 

Xiaosi-Huang

Lagu Shirley

 Sales Rep, Shirley Song mangrupikeun penjualan anu ramah pisan, sabar, sareng propésional, anu parantos damel di XY Towers salami 10 taun sareng terang pisan munara waja.

7D

Darcy Luo

 Sales Rep, mojang anu ngahargaan pelanggan pisan sareng bangga pisan dirina salaku penjualan, resep pisan kana menara waja, ngarepkeun nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun unggal palanggan.

 

Darcy-Luo

Zhonghai He Kepala Jurusan Logistik

Anjeunna parantos tanggel waler pikeun logistik di bumi sareng luar negeri salami 12 taun di XY Tower. Saha anu kenal pisan kana distribusi sareng kiriman kontainer & palabuhan anu saluyu sareng jinis produk urang.

 

lx