• bg1

Kerja Sama Bisnis

XY Tower salawasna tetep kabuka pikeun kerjasama bisnis. Kami ngarepkeun dilegakeun pasar global sareng mitra kami. Kawijakan kerjasama urang fleksibel, pasangan urang tiasa janten organisasi atanapi individu. Dokumén resmi tiasa ditandatanganan antara kami. XY Tower bakal nyayogikeun dukungan téknis sareng bantosan anu diperyogikeun pikeun mitra kami. Kami arepkeun kami bakal ngabagi kauntungan pasar anu ngembangna sareng anjeun.

SiChuan XiangYue Power Line Components Co., Ltd.

Taros Kami

Alamat

Pabrik Kepala :No 528, Bagean Kulon, Liutai Avenue, Chengdu, Cina
Pabrik HDG :No 366, Tongxin Avenue, Chengdu, Cina

E-mail

Telepon

+86 15184348988 /+ 86-28-82688918

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

WhatsApp

+86 15184348988

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami