• bg1

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha milih perusahaan anjeun?

Mimiti jalma-jalma. Kami tim anu propésional pisan sareng sakumpulan insinyur anu berpengalaman dina industri ieu. Bos urang ngagaduhan gelar di Inggris anu nyayogikeun visi internasional ieu perusahaan tibatan pabrik menara anu sanés. Bréh jasa, pikeun produk ieu, pabrik sareng klien kedah ngabahas seueur detil téknis. Kami salawasna sabar pikeun nanyakeun naon waé sareng masihan naséhat profesional kami ka klien. Panungtung tapi teu saeutik, urang ngahargaan kualitasna pisan. Unggal sarat tina klién bakal patepung sareng kami komitmen pikeun nyayogikeun produk anu kualitas pikeun sadaya klien kami.

Sabaraha menara?

Harga gumantung kana jinis menara anu anjeun peryogikeun. Pikeun jinis menara anu béda, bahan baku tiasa bénten sareng padamelan sababaraha jinis menara tiasa rumit tibatan anu sanés. Ieu naha urang kedah tingali gambar klien 'teras masihan cutatan.

Kumaha upami kuring henteu gaduh gambar naon?

Upami klien henteu gaduh gambar, urang tiasa nawiskeun seueur jinis menara anu dirancang pikeun klien kanggo dipilih. Dina kaseueuran kasus, urang tiasa nawiskeun gambar tipe menara anu pas pikeun nyumponan sarat klien. Upami jalur transmisi rumit, kami masih nawiskeun jasa desain ka klien kami.

naon urutan minimum?

Kami henteu ngagaduhan minimum order sareng kami nampi pesen naon waé ti klien.

Sabaraha lami produksi?

Biasana urang tiasa ngadamel kiriman anu munggaran dina hiji bulan. Waktu produksi leres-leres gumantung sabaraha menara anu anjeun peryogikeun.

Sabaraha lami dinten kiriman?

Waktu pangiriman ka buana Éropa, Afrika sareng Amérika sakitar 40 dinten. Ka nagara bagian ASEN, waktos pangirimanna sakitar 30 dinten. Sacara umum, waktos pangiriman bakal langkung lami ti sabulan.

Naha klien tiasa mariksa produkna sateuacan dikintun?

Muhun kantenan. Klién tiasa mariksa produkna iraha waé anu dipikahoyong. Sabenerna, kami ngabagéakeun pisan klien pikeun nganjang ka pabrik urang sareng mariksa produkna sateuacan dikintun. Kami bakal nyayogikeun 3 palanggan 3 dinten akomodasi. Manajemén bakal rapat sareng klien anu nganjang ka kami. Sagala pamariksaan pikeun produk anu diperyogikeun ku klien bakal dicandak.

Naon kabijakan purna jual anjeun?

Sacara umum, urang bakal nyayogikeun jasa naon waé anu urang tiasa pikeun ngabantosan klien dugi ka munara dipasang leres-leres.

naon istilah pamayaran anjeun?

Biasana urang nampi T / T sareng L / C, 30% sateuacanna.

Hoyong damel sareng urang?