• bg1

munara gelombang mikro / radio nyiarkeun menara baja Tv


Detil Produk

Tanda Produk

Menara gelombang mikro ogé disebut menara komunikasi gelombang mikro. Éta menara beusi ngadukung anténeu parabola. Hal ieu utamina dianggo pikeun sistem éléktronik pikeun pangiriman gelombang mikro sareng panarimaan. Umumna dipasang dina rupa bumi anu cukup luhur. Menara gelombang mikro biasana struktur baja. Menara komunikasi gelombang mikro umumna ngagantung anténeu arah (ngawangun piring) atanapi anteneu omnidirectional (ngawangun rod) anténeu, ogé dikenal salaku menara komunikasi.

Munara komunikasi gelombang mikro biasana dipaké dina telegraf, telepon, penjadwalan produksi sareng siaran, tipi, kontrol banjir sareng kagiatan sanésna. Éta ngagaduhan ciri investasi konstruksi rendah sareng efisiensi tinggi, janten komunikasi gelombang mikro mangrupikeun sarana utama pangiriman sinyal modéren.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami