• bg1

Kusabab COVID-19, pelanggan kami henteu tiasa sumping ka pabrik kami pikeun pamariksaan menara.
Tanggal 9 Nopémber, sateuacan dikantunkeun, kami ngadamel majelis menara. Masing-masing jenis menara bakal disusun rakitan. unggal kebat bahan bakal dikirim daptar bahan ka konsumén sareng 5% langkung baut bakal dikirimkeun pikeun mastikeun yén moal aya masalah nalika pamasangan pelanggan.

rty-300x255
new1
news1
news3

Waktos Post: Nov-09-2019