• bg1

Sichuan XiangYue garis kakuatan komponén Cop. (XY Tower) didirikeun taun 2008. Dina usaha sadaya barang, perusahaan berkembang gancang pisan. Klién kami sacara lega ti luar negeri sareng luar negeri, rébuan menara dikirimkeun ka klien sareng diterapkeun Cina, Sudan sareng seueur nagara sanés.   

Kalayan ningkatna penjualan kami, kapasitas produksi henteu tiasa minuhan paménta klien kami. Mertimbangkeun mekarna pasar, dewan perusahaan mutuskeun pikeun nanem modal 20.000.000 USD kanggo ngawangun gedong kantor sareng pabrik anyar.

Proyék diwangun dina dua tahap. Dina fase kahiji, 4500 m2 tutuwuhan sareng gedong kantor 5 lantai bakal didamel. éta bakal dilakukeun dina taun 2021. Dina tahap kadua, 3000 m deui2 tutuwuhan bakal diwangun Éta badé ngamimitian ngawangun taun 2023. Saatos proyek réngsé, kapasitas produksi maksimal tiasa ngahontal 50.000 ton per taun.

Pangaruh Gambar:

news2-1

 Gerbang utama

news2-2

Di pabrik

news2-3 (1)

pintonan hawa


Pos waktos: Mei-06-2020