• bg1
  • Camouflage tower

    Munara kamuflase

    Kamuflase nyaéta koordinasi menara komunikasi sareng lingkungan alam sakurilingna, sacara efektif méréskeun masalah kasusah dina ngawangun stasiun di tempat-tempat anu saé sareng tempat-tempat sanés. Produk nganggo résin sintétik salaku pengikat, ditambahan ku bahan baku kimia tingkat tinggi pikeun nyiapkeun objék palastik, anu dijantenkeun tatangkalan. Substrat patung sapertos kutub, knot tangkal, kulit kulit, akar sareng sajabana, disemprot ku cet akrilik kelas tinggi pikeun ngarobih sareng ngajagaan permukaan, ningkatkeun daya tahan, henteu rengat atanapi murag, sareng ngagaduhan sipat-sipat deui.