• bg1
  • roof top tower

    hateup luhur hateup

    Kutub anteneu Upami jangkungna langit-langit anténeu henteu langkung ti 6 méter, disarankeun nganggo tihang anteneu hateup. Tiang antena umumna 4-9 méter, biasana 1-3 anténeu tiasa digantungkeun, didamel tina D = 60-89 pipa waja galvanis, kalayan batang kilat leutik anu panjangna 500mm di luhur, sareng tiang tiasa dipasang témbok atanapi mandiri Atanapi garis tarik. Fitur produk tiung komunikasi: bentuk kutub bunder anu biasa dianggo, geulis, saderhana sareng terkoordinasi; Rupa-rupa spésifikasi ...