• bg1
  • 12m telecommunication tower adjustment

    Pangaluyuan menara telekomunikasi 12m

    4-leg tower telecom 4-Legged Angular Tower nyaéta menara mandiri anu dirancang dina pola dasar pasagi. Menara dioptimalkeun pikeun beban sedeng dugi beurat sareng umumna cocog pikeun situs sélulér primér, situs tulang tonggong MW, atanapi pusat komunikasi pusat. Produk anu kami nawiskeun Produk kami nutupan menara atap pikeun menara telekomunikasi tinggi 60m. Sedengkeun pilihan jinis menara telekomunikasi langkung seueur tibatan menara garis. Salaku conto, munara monopole, menara waja tubular, sudut baja waja, tungtung sareng sajabana Kami tiasa tina ...
  • 12m telecommunication tower inspection

    Inspeksi menara telekomunikasi 12m

    Pangaturan menara telekomunikasi 12m Pikeun mastikeun operasi normal sistem komunikasi nirkabel, anteneu komunikasi umumna ditempatkeun dina hiji titik pikeun ningkatkeun radius sinyalna anténeu komunikasi pikeun ngahontal pangaruh komunikasi anu dipikahoyong. Di gedong padumukan perkotaan, gedong perkantoran, sareng gedong kantor pikeun ngawangun stasiun basa komunikasi, anténeu komunikasi umumna dianggo pikeun ningkatkeun jangkungna anteneu, kutub antena atanapi ...
  • rooftower 12m

    hateup 12m

    Rooftower 12m Pikeun mastikeun operasi normal sistem komunikasi nirkabel, anteneu komunikasi umumna disimpen dina titik pikeun ningkatkeun radius sinyalna anténeu komunikasi pikeun ngahontal pangaruh komunikasi anu dipikahoyong. Di gedong padumukan perkotaan, gedong perkantoran, sareng gedong perkantoran pikeun ngawangun stasiun basa komunikasi, anténeu komunikasi umumna dianggo pikeun ningkatkeun jangkungna anteneu, kutub antena atanapi menara antena, janten sireum ...