• bg1
  • Electrical Cross Arm

    Lengan Palang Listrik

    UKURAN : Ll63 * 63 * 6 — L90 * 90 * 8

    Bahan : Q255B

  • Link fittings

    Ngaitkeun fittings

    Sambungan fittings utamina dianggo pikeun ngempelkeun insulator gantung kana senar, sareng insulator senar disambungkeun sareng ditunda dina panangan palang tina menara kutub. Clamp gantung sareng clamp galur sareng insulasi Patalina tina substring, sambungan kabel fittings sareng menara tiang ogé nganggo fittings sambungan. XYTower fittings Pabrik cingcin ngagantung bentukna U borongan Nyambungkeun perlengkapan, ogé katelah bagian gantung kawat. Jenis fittings ieu dianggo ...
  • Suspension clamp

    Klem gantung

    Gantung jepitan dipaké pikeun ngalereskeun kawat dina senar insulator atanapi ngagantungkeun kawat panyalindungan kilat. Dina kutub lempeng, éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadukung konduktor transposisi sareng rotasi tarik dina kutub transposisi. Ngalereskeun jumper tina munara juru. Penjepit sareng penjaga beusi anu lemes, cotter-pin mangrupikeun stainless steel, bagian sanésna nyaéta waja. Sakabéh bagian anu beusi panas-dicelup galvanis.
  • Power Fitting-Pole band

    Pita kakuatan Pas-Kutub

    Kelengkapan listrik nyaéta sagala rupa asesoris anu dipaké pikeun ngahubungkeun atanapi ngadukung alat listrik sahingga garis tiang bakal sadar kana pangiriman listrik. Ngepaskeun listrik disebut ogé aksésoris garis listrik, hardware tiang listrik, alat kabel listrik, alat listrik. Kelengkapan listrik gaduh fitur sapertos dihandap:

    • Kakuatan beban pegatna tinggi
    • Panas-dipgalvanis
    • Beungeut lemes
    • Ukuran anu akurat
    • Permanén dina kualitas

  • Glass insulators

    Insulator kaca

    Insulator mangrupikeun alat anu dipasang di antara konduktor anu béda-béda poténsi atanapi antara konduktor sareng komponén poténsial, sareng tiasa nahan tegangan sareng setrés mékanis. Mangrupikeun kadali insulasi khusus anu tiasa maénkeun peran penting dina jalur transmisi overhead. Dina taun-taun awal, insulator seuseueurna dianggo pikeun tihang telegraf. Lalaunan, seueur isolator bentuk disk digantungkeun dina salah sahiji ujung munara sambungan kawat tegangan luhur. Éta dipaké pikeun ningkatkeun jarak creepage. Biasana didamel tina gelas atanapi keramik sareng disebat insulator. Insulator henteu kedah gagal kusabab sababaraha setrés éléktromekanik anu disababkeun ku parobihan lingkungan sareng kondisi beban listrik, upami henteu insulator moal ngagaduhan pangaruh anu signifikan sareng bakal ngarusak panggunaan sareng umur operasi tina sadaya garis.

  •  composite insulator

     insulator komposit

    1. Ukuran sareng téknis data tina 33kv pin pos insulator komposit JENIS: FP-33/8 Tegangan (KV) Dihaturkeun beban tegangan mékanis (KN) jangkungna Struktur (mm) H Jarak insulasi (mm) h jarak jarak tempuh nominal (mm) Frékuénsi kakuatan 1min tegangan tahan baseuh (kv) Gelombang gelombang dorongan pinuh tahan tegangan (nilai puncak) 33 8 417 338 1160 90 200 2. Bahan-bahan 33kv pin pos insulator komposit 1). Karét Silicon pikeun héd / perumahan. 2). Kaca-serat bertulang epo ...
  • Strain Clamps

    Klem Galur

    Klem ketegangan (clamp tegangan, clamp saring, dead-end clamp) ngarujuk kana perangkat keras anu dianggo pikeun ngalereskeun kawat pikeun nanggung ketegangan kawat sareng ngagantungkeun kawat kana senar tegangan atanapi menara. Klem saringan dianggo pikeun juru, sambungan, sareng sambungan terminal. Kawat waja bungkus aluminium spiral gaduh kakuatan tarik anu kuat pisan, henteu setrés konséntrasi, sareng ngajagi kabel optik sareng ngabantosan dina pangirangan geter. Sét kumplitna perangkat keras tegangan kabel optik kalebet: tarik ...