• bg1
  • monopole

    monopole

    monopole mangrupikeun menara struktur waja jangkung mandiri sareng pipa waja salaku struktur utama. Éta ngagaduhan penampilan anu saé sareng struktur saderhana. Bagean awak menara buleud atanapi poligonal. Miboga tapak suku leutik sareng kinerja biaya tinggi. Ieu industri komunikasi seueur dianggo; modeling dibagi kana / platform tipe munara tabung tunggal, tipe kurung munara tabung tunggal, menara lanskap jenis tiang lampu, menara lansekap roda dua, menara tangkal bionik, jsb