• bg1
  • substation structure

    struktur substation

    Struktur Substasi Struktur Substasi mangrupikeun sistem pangrojong pikeun kawat listrik, trafo sareng alat-alat sanés. Di luar, struktur substasi diwangun ku waja logam kisi, struktur logam tubular sareng varian sanésna. Naha XY Tower XY Tower parantos siap-siap pikeun palanggan kami, sauntuyan direkayasa presisi struktur substasi anu sanggup nyumponan tuntutan industri listrik. Dirancang sakumaha standar ISO, struktur substasi ieu diwangun dina ...
  • Electric substation structure

    Struktur gardu listrik

    Substasi tiasa dibagi kana: gardu hub, gardu terminal; gagang undak-usuk, gagang undak-usuk; gardu sistem kakuatan, gardu industri sareng pertambangan, gardu karéta api (27.5KV, 50HZ); 1000KV, 750KV, 500KV, 330KV, 220KV, 110KV, 66KV, 35KV, 10KV, 6.3KV sareng voltase kelas voltasi anu sanés; Pencét 10KV; tipe-tipe gawang. Anggo waja sudut atanapi baja tabung salaku bahan kolom menara, koefisien beban angin leutik, résistansi angin kuat, menara ko ...