• bg1
  • 132kV double cirrcuit straight tower

    132kV munara cirrcuit ganda

    Menara transmisi mangrupikeun struktur jangkung, biasana menara kisi waja, dianggo pikeun ngadukung saluran listrik overhead. Kami ngahasilkeun produk ieu kalayan dibantosan ku tanaga padamel anu rajin gaduh pangalaman anu lega dina bidang ieu. Kami ngalangkungan survey garis lengkep, peta rute, spotting tina menara, struktur chart sareng dokumen téhnik bari nyayogikeun produk ieu.

  • 132kV single circuit angle tower

    132kV munara sudut sirkuit tunggal

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 110kVstrain  tower

    Munara 110kVstrain

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 132kV double circuit strain tower

    132kV ganda circuit circuit tower

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 110Kv transmission line tower

    Munara jalur transmisi 110Kv

    Menara transmisi mangrupikeun struktur jangkung, biasana menara kisi waja, dianggo pikeun ngadukung saluran listrik overhead. Kami ngahasilkeun produk ieu kalayan dibantosan ku tanaga padamel anu rajin gaduh pangalaman anu lega dina bidang ieu. Kami ngalangkungan survey garis lengkep, peta rute, spotting tina menara, struktur chart sareng dokumen téhnik bari nyayogikeun produk ieu.

  • 110kV transmission tower installation

    Pamasangan menara transmisi 110kV

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 110kVangel steel tower

    Munara baja 110kVangel

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.