• bg1
  • 330kV M-type line tower

    330kV M-tipe tower munara

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 330kV double loop Y-type line tower

    330kV ganda loop Y-tipe menara garis

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 330kV double loop line tower

    330kV ganda loop loop munara

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 330kV single loop Y-type transmission tower

    330kV tunggal loop Y-tipe menara transmisi

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 330kV double loop terminal tower

    330kV munara terminal loop ganda

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 220kV ZM-type transmission tower

    220kV ZM-tipe menara transmisi

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 330kV double loop transmission tower

    330kV ganda loop transmisi munara

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • double loop across river tower

    gelung ganda ngalangkungan munara walungan

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.