• bg1
  • 500kV double loop angle tower

    500kV ganda loop sudut munara

    Produk kami nutupan 11kV dugi ka 500kV bari kalebet tipeu menara anu béda contona menara gantung, menara galur, menara sudut, menara tungtung jsb 

  • 500kV strain tower

    500kV menara galur

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 500kV double loop strain tower

    500kV ganda loop galéri munara

    Produk kami nutupan 11kV dugi ka 500kV bari kalebet tipeu menara anu béda contona menara gantung, menara galur, menara sudut, menara tungtung jsb 

  • 500kV double loop termianl tower

    500kV ganda loop menara termianl

    Produk kami nutupan 11kV dugi ka 500kV bari kalebet tipeu menara anu béda contona menara gantung, menara galur, menara sudut, menara tungtung jsb 

  • 500kV power line  tower

    500kV munara garis kakuatan

    Produk kami nutupan 11kV dugi ka 500kV bari kalebet tipeu menara anu béda contona menara gantung, menara galur, menara sudut, menara tungtung jsb 

  • 500kV transmission tower

    500kV munara transmisi

    Produk kami nutupan 11kV dugi ka 500kV bari kalebet tipeu menara anu béda contona menara gantung, menara galur, menara sudut, menara tungtung jsb