• bg1
  • 33kV double circuit transmission  line tower

    33kV ganda sirkuit transmisi sirkuit

    Menara transmisi mangrupikeun struktur jangkung, biasana menara kisi waja, dianggo pikeun ngadukung saluran listrik overhead. Kami ngahasilkeun produk ieu kalayan bantuan

    tanaga gawé rajin gaduh pangalaman lega dina widang ieu. Kami ngalangkungan survey garis lengkep, peta rute, spotting tina menara, struktur chart sareng dokumen téhnik bari nyayogikeun produk ieu.

    Produk kami nutupan 11kV dugi ka 500kV bari kalebet tipeu menara anu béda contona menara gantung, menara galur, menara sudut, menara tungtung jsb

    Salaku tambahan, urang masih gaduh jinis menara sareng jasa desain ageung kanggo ditawarkeun bari upami klien teu gaduh gambar.

  • 33kV transmission strain tower

    33kV menara galur transmisi

    Kami ngagaduhan keahlian dina desain sareng pabrikan munara garis transmisi anu suksés dina ngalaksanakeun sarat industri listrik. Menara jalur transmisi ieu didamel sesuai sareng kabutuhan desain ti para nasabah kami sareng dilakukeun pamariksaan kualitas kaku pikeun mastikeun cacat enol sareng fungsina optimal.

  • Electric pole

    Tihang listrik

    ● Voltage : 35kV ● Material : Q255B / Q355B / Q420 ● Hot dip galvanizing ● Salaku gambar Menara jalur transmisi ieu didamel sesuai sareng kabutuhan desain ti para nasabah kami sareng dilakukeun pamariksaan kualitas kaku pikeun mastikeun cacat enol sareng fungsina optimal. ● 8000 Sq. Méter Bengkel sareng Cranes. ● Kebon Panyimpenan anu cekap sareng packag ...
  • 35kV angular tower

    35kV munara sudut

    Kamampuhan Suplai
    Kamampuhan Suplai: 80 Ton / Ton per Dinten

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan 
    Bungkus sareng kertas plastik pikeun menara waja listrik atanapi sakumaha sarat klien.
    Palabuhan: Shanghai
  • 35kV angel steel tower

    35kV munara baja malaikat

    Kauntungan kami Kami ngagaduhan keahlian dina desain sareng pabrikan munara garis transmisi anu suksés dina nyayogikeun sarat industri listrik. Menara jalur transmisi ieu didamel sesuai sareng kabutuhan desain ti para nasabah kami sareng dilakukeun pamariksaan kualitas kaku pikeun mastikeun cacat enol sareng fungsina optimal. ● 8000 Sq. Méter Bengkel sareng Cranes. ● Kebon Panyimpenan anu cekap sareng istana rangkep. ● Insinyur anu berpengalaman sareng Pagawe anu Mumpuni. ● Custome Tinggi ...