• bg1
  • 3-legs tower

    3-suku munara

    Inpormasi dasar:
    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.
    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 25m 3-legs telecom tower

    25m 3-suku munara telekomunikasi

    3-Legged Angular Tower mangrupikeun menara mandiri anu khusus didesain, diluyukeun sareng dirumuskeun saluyu sareng sarat ti TELCOs.

  • 3-legs tubular tower

    3-suku munara tubular

    Inpormasi dasar:
    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.
    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 4-lges tubular tower double platform

    4-lges munara tubular ganda platform

    Inpormasi dasar:

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 30m 3 legs tubular tower

    30m 3 suku munara tubular

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • 30m-3-legs tubular tower installation

    Pamasangan menara tubular 30m-3-suku

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.