• bg1

330kV ganda loop loop munara

Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.


Detil Produk

Tanda Produk

Naha XY Tower

330kV-double-loop-transmission-tower

Prasarana tina XY Tower

Jantung tina fasilitas pabrik naon waé nyaéta prasarana. XY Tower ngagaduhan kapasitas dipasang pikeun ngadamel 30.000 ton menara per taun.

XY Tower siap nohonan standar kualitas paling ketat di dunya.

Tata Letak anu direkayasa kalayan saé, alat produksi mékanisisasi sareng fasilitas panyimpenan anu ageung pikeun baja masihan produk kualitas XY Tower sakumaha sarat anu ketat pelanggan.

Pabrik pabrikan di Chengdu parantos didamel dina plot ukuran 35,000 méter persegi. Éta ngagabungkeun tanaga tanaga terampil sareng infrastruktur manufaktur modéren pikeun mastikeun produk anu kualitasna paling luhur.

Diwangun dina 7000 meter persegi bumi deui pikeun pepelakan galvanis.

Éta ngempelkeun téknologi pangénggalna pikeun hot dip galvanizing tina sababaraha rupa struktur.

Pedaran menara

menara transmisi mangrupikeun struktur jangkung, biasana menara kisi waja, dianggo pikeun ngadukung saluran listrik overhead. Kami ngahasilkeun produk ieu kalayan bantuan

tanaga gawé rajin gaduh pangalaman lega dina widang ieu. Kami ngalangkungan survey garis lengkep, peta rute, spotting tina menara, struktur chart sareng dokumen téhnik bari nyayogikeun produk ieu.

Produk kami nutupan 11kV dugi ka 500kV bari kalebet tipeu menara anu béda contona menara gantung, menara galur, menara sudut, menara tungtung jsb 

Salaku tambahan, urang masih gaduh jinis menara sareng jasa desain ageung kanggo ditawarkeun bari upami klien teu gaduh gambar.

Ngaran Produk Menara garis transmisi
Merek XY Towers
Kelas tegangan 220 / 330kV
Jangkungna nominal 18-48m
Jumlah konduktor kebat 1-6
Laju angin 120km / jam
Saumur hirup Langkung ti 30 taun
Standar produksi GB / T2694-2018 atanapi customer diperyogikeun
Bahan atah Q255B / Q355B / Q420B / Q460B
Standar Bahan Baku GB / T700-2006, ISO630-1995; GB / T1591-2018 ; GB / T706-2016 atanapi Pelanggan Diperyogikeun
Kandel waja malaikat L40 * 40 * 3-L250 * 250 * 25; Lempeng 5mm-80mm
Prosés Produksi Tés bahan baku → motong → Moulding atanapi bending → Verifikasi diménsi → Flange / Bagian las → Kalibrasi → Panas Galvanis → Réalibrasi → Bungkus → kiriman
Standar las AWS D1.1
Perlakuan permukaan Hot dip galvanis
Standar galvanis ISO1461 ASTM A123
Warna Disaluyukeun
Pangambung GB / T5782-2000; ISO4014-1999 atanapi Palanggan Diperyogikeun
Peunteun kinerja baud 4.8 ; 6.8 ; 8.8
Suku cadang 5% baud bakal dikirimkeun
Sertipikat ISO9001: 2015
Kapasitas 30.000 ton / taun
Waktos ka Pelabuhan Shanghai 5-7 poé
Waktos pangiriman Biasana dina waktos 20 dinten gumantung kana jumlah paménta
ukuran sareng kasabaran beurat 1%
kuantitas urutan minimum 1 sét

Téknologi Fabrikasi

Sadaya bagian menara ngaliwat mesin hidrolik multi-tujuan anu tiasa ngalaksanakeun sagala rupa operasi sapertos nyukur, nyabak sareng motong. Pencét hidrolik sareng alat anu cocog, jig sareng perlengkapan mastikeun yén barang anu ditekuk ditangani tanpa distorsi. Crane anu diposisikan sacara strategis nyederhanakeun penanganan matérial tanpa aya gangguan ka padamelna. Sadaya mesin dilengkepan pikeun ngolah baja anu cocog sareng sababaraha spésifikasi sapertos ISO, ASTM, JIS, DIN.

TESTS

XY Tower ngagaduhan protokol tés anu ketat pisan pikeun mastikeun sadaya produk anu kami jadikan kualitas. Prosés ieu dilarapkeun dina aliran produksi urang.

Bagéan sareng Pelat

1. Komposisi kimia (Analisis Ladle)

2. Tés Tés

3. Tés Bend

Kacangan sareng Baut

1. Tés Beban Bukti

2. Tés Kakuatan Tungtung Tile

3. Tungtung uji kakuatan tarik handapeun beban ékséntrik

4. Tés tikungan tiis

5. Tés karasa

6. Tés galvanis

Sadaya data tés dirékam sareng bakal dilaporkeun ka manajemén. Upami aya cacat anu dipendakan, produkna bakal dilereskeun atanapi dikorés langsung.

detail (4)
detail (8)

Panas-beuleum galvanis

Kualitas Galvanizing Hot-dip mangrupikeun kakuatan urang, CEO kami Mr. Lee mangrupikeun ahli dina bidang ieu anu ngagaduhan reputasi di Kulon-Cina. Tim kami gaduh pangalaman anu lega dina prosés HDG sareng hususna saé pikeun ngatur menara di daérah korosi anu luhur.   

Standar galvanis: ISO: 1461-2002.

Barang

Kandel palapis seng

Kakuatan adhesion

Korosi ku CuSo4

Baku sareng sarat

≧ 86μm

Mantel séng henteu dilucuti sareng digedéan ku palu

4 kali

detail (3)
detail (2)

Jasa perakitan menara prototipe gratis

perakitan menara prototipe mangrupikeun cara anu tradisional tapi épéktip pikeun mariksa naha gambar detailna leres.  

Dina sababaraha kasus, klien masih hoyong ngalakukeun majelis menara prototipe pikeun mastikeun gambar detail sareng pabrikan anu saé. Maka, kami masih nyayogikeun jasa perakitan menara prototipe gratis ka konsumén.

Dina layanan perakitan menara prototipe, XY Tower ngajantenkeun komitmen :

• Pikeun unggal anggota, panjang, posisi liang sareng antar muka sareng anggota sanésna bakal diparios sacara akurat pikeun kabugaran anu pas;

• Jumlah unggal anggota sareng bautna bakal diparios sacara ati-ati tina tagihan matéri nalika ngarangkep prototipe;

• Gambar sareng tagihan matéri, ukuran baud, pangisi sareng sajabana bakal dirévisi upami aya kasalahan.

Jasa kunjungan Palanggan

Kami bungah pisan yén klien kami nganjang ka pabrik kami sareng mariksa produk. Mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun kadua pihak pikeun silih kenal sareng nguatkeun kerjasama. Pikeun palanggan kami, kami bakal nampi anjeun di Bandara sareng nyayogikeun akomodasi 2-3 dinten.

detail (1)

Pakét sareng kintunan

Unggal potongan produk kami disandi numutkeun gambar detail. Unggal kode bakal nempatkeun segel waja dina unggal sapotong. Numutkeun kana kode, klien bakal jelas terang sapotong tunggal kagolong kana jinis sareng bagéan mana.

Sadaya potongan leres diitung sareng dibungkus ngalangkungan gambar anu tiasa ngajamin henteu aya sapotong anu leungit sareng gampang dipasang.

IMG_4759
IMG_4779
IMG_4833

Pangiriman

Biasana, produk bakal siap dina 20 dinten damel saatos deposit. Maka produkna bakal nyandak 5-7 dinten damel dugi ka Port Shanghai.

Kanggo sababaraha nagara atanapi daérah, sapertos Asia Tengah, Myanmar, Vietnam sareng sanésna, karéta angkutan barang Cina-Éropa sareng angkot ku darat tiasa janten dua pilihan transportasi anu langkung saé.

Tés

Biasana urang nyandak tés fisik & tés kimia, di handap ieu aya prosés tés sareng alat-alatna.

Tés Fisik: Tés Hidrolik Univerasl Tés tungku & Tés karasa

Bahan kimia

Tés Kimia: Dispensing Cair → Digital Spéktrofotométer Tampilan → Kasaimbangan Analitik → Karbon Mikroomputer Sareng Sulfur Analyzer


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami