• bg1
  • microwave tower/radio broadcasting Tv steel tower

    munara gelombang mikro / radio nyiarkeun menara baja Tv

    Menara gelombang mikro ogé disebut menara komunikasi gelombang mikro. Éta menara beusi ngadukung anténeu parabola. Hal ieu utamina dianggo pikeun sistem éléktronik pikeun pangiriman gelombang mikro sareng panarimaan. Umumna dipasang dina rupa bumi anu cukup luhur. Menara gelombang mikro biasana struktur baja. Menara komunikasi gelombang mikro umumna ngagantung anténeu arah (ngawangun piring) atanapi anteneu omnidirectional (ngawangun rod) anténeu, ogé dikenal salaku menara komunikasi. Gelombang mikro communica ...
  • comprehensive telecom tower

    munara telekomunikasi komprehensif

    Inpormasi dasar:

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.

  • Marine telecom tower

    Menara telekomunikasi laut

    Menara telekomunikasi atanapi menara Wi-Fi, munara radio munara TV biasana struktur baja jangkung dirancang pikeun ngadukung anténeu kanggo siaran sareng télékomunikasi, kalebet televisi. Aya dua jinis pendukung utama: struktur mandiri sareng struktur bodo. Saolah-olah menara jalur transmisi, jinis anu paling populér nyaéta menara waja malaikat. XY Tower nyayogikeun jinis menara telekomunikasi.

    Produk kami nutupan menara atap pikeun menara telekomunikasi tinggi 60m. Sedengkeun pilihan jinis menara telekomunikasi langkung seueur tibatan menara garis. Salaku conto, munara monopole, munara baja tubular, sudut baja tower, tungtung sareng sajabana Kami tiasa nawiskeun solusi total, kalebet gambar sareng produk munara telekomunikasi ka klien kami.   

  • mountaintop telecom tower

    munara telekomunikasi gunung

    Inpormasi dasar:

    Wilujeng sumping ka halaman wéb kami. XY Tower mangrupikeun perusahaan terkenal di industri pembuatan menara di Cina kulon.

    XY Tower nyayogikeun rupa-rupa struktur baja galvanis, khusus dina menara transmisi, struktur gardu, menara komunikasi, sareng sajabana Kalayan sakumpulan karyawan anu ngamotivasi, kami nyandak komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas sareng jasa propésional pikeun sadaya klien kami. Kami tulus ningali kerjasama.