• bg1

Tihang listrik


  • Tempat Asalna: Sichuan, Cina
  • Mérek: XiangYue
  • Sertifikasi: ISO9001: 2015
  • Saumur hirup: Langkung ti 30 Yeas
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    ● Tegangan : 35kV

    ● Bahan : Q255B / Q355B / Q420

    ● Hot dip galvanizing 

    ● Salaku gambar

    Kami ngagaduhan keahlian dina desain sareng pabrikan munara garis transmisi anu suksés dina ngalaksanakeun sarat industri listrik. Menara jalur transmisi ieu didamel sesuai sareng kabutuhan desain ti para nasabah kami sareng dilakukeun pamariksaan kualitas kaku pikeun mastikeun cacat enol sareng fungsina optimal.

    ● 8000 Sq. Méter Bengkel sareng Cranes.

    ● Kebon Panyimpenan anu cekap sareng istana rangkep.

    ● Insinyur anu berpengalaman sareng Pagawe anu Mumpuni.

    ● Laju ingetan Pelanggan anu Tinggi.

    ● Ngahasilkeun Produk Kualitas dina Targét Kompetitif mastikeun.

    ● Pangiriman Tepat waktos.

    Pedaran menara

    Menara transmisi mangrupikeun struktur jangkung, biasana menara kisi waja, dianggo pikeun ngadukung saluran listrik overhead. Kami ngahasilkeun produk ieu kalayan bantuan

    tanaga gawé rajin gaduh pangalaman lega dina widang ieu. Kami ngalangkungan survey garis lengkep, peta rute, spotting tina menara, struktur chart sareng dokumen téhnik bari nyayogikeun produk ieu.

    Produk kami nutupan 11kV dugi ka 500kV bari kalebet tipeu menara anu béda contona menara gantung, menara galur, menara sudut, menara tungtung jsb

    Salaku tambahan, urang masih gaduh jinis menara sareng jasa desain ageung kanggo ditawarkeun bari upami klien teu gaduh gambar.

    Ngaran Produk Menara garis transmisi
    Merek XY Towers
    Kelas tegangan 33 / 35kV
    Jangkungna nominal 9-36m
    Jumlah konduktor kebat 1-4
    Tegangan tinggi-handap dina munara anu sami ka luhur 33 / 35kV turun 10kV
    Laju angin 120km / jam
    Saumur hirup Langkung ti 30 taun
    Standar produksi GB / T2694-2018 atanapi customer diperyogikeun
    Bahan atah Q255B / Q355B / Q420B / Q460B
    Standar Bahan Baku GB / T700-2006, ISO630-1995; GB / T1591-2018 ; GB / T706-2016 atanapi Pelanggan Diperyogikeun
    Kandel waja malaikat L40 * 40 * 3-L250 * 250 * 25; Lempeng 5mm-80mm
    Prosés Produksi Tés bahan baku → motong → Moulding atanapi bending → Verifikasi diménsi → Flange / Bagian las → Kalibrasi → Panas Galvanis → Réalibrasi → Bungkus → kiriman
    Standar las AWS D1.1
    Perlakuan permukaan Hot dip galvanis
    Standar galvanis ISO1461 ASTM A123
    Warna Disaluyukeun
    Pangambung GB / T5782-2000; ISO4014-1999 atanapi Palanggan Diperyogikeun
    Peunteun kinerja baud 4.8 ; 6.8 ; 8.8
    Suku cadang 5% baud bakal dikirimkeun
    Sertipikat ISO9001: 2015
    Kapasitas 30.000 ton / taun
    Waktos ka Pelabuhan Shanghai 5-7 poé
    Waktos pangiriman Biasana dina waktos 20 dinten gumantung kana jumlah paménta
    ukuran sareng kasabaran beurat 1%
    kuantitas urutan minimum 1 sét
    detail (4)
    detail (8)

    Panas-beuleum galvanis

    Kualitas Galvanizing Hot-dip mangrupikeun kakuatan urang, CEO kami Mr. Lee mangrupikeun ahli dina bidang ieu anu ngagaduhan reputasi di Kulon-Cina. Tim kami gaduh pangalaman anu lega dina prosés HDG sareng hususna saé pikeun ngatur menara di daérah korosi anu luhur.   

    Standar galvanis: ISO: 1461-2002.

    Barang

    Kandel palapis seng

    Kakuatan adhesion

    Korosi ku CuSo4

    Baku sareng sarat

    ≧ 86μm

    Mantel séng henteu dilucuti sareng digedéan ku palu

    4 kali

    detail (3)
    detail (2)

    Pakét sareng kintunan

    Unggal potongan produk kami disandi numutkeun gambar detail. Unggal kode bakal nempatkeun segel waja dina unggal sapotong. Numutkeun kana kode, klien bakal jelas terang sapotong tunggal kagolong kana jinis sareng bagéan mana.

    Sadaya potongan leres diitung sareng dibungkus ngalangkungan gambar anu tiasa ngajamin henteu aya sapotong anu leungit sareng gampang dipasang.

    IMG_4759
    IMG_4779
    IMG_4833
    factory-(1)
    factory-(2)
    factory-(3)
    IMG_4732
    IMG_4742
    IMG_4750

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami